Hanwha Vision nieuwe naam van Hanwha Techwin

Hanwha Vision is de nieuwe naam van Hanwha Techwin. De fabrikant onderstreept daarmee dat het verder kijkt dan alleen videobewaking. Door integratie met kunstmatige intelligentie (AI) en de cloud levert Hanwha Vision oplossingen die waardevolle inzichten bieden om incidenten te voorkomen en de efficiency te verhogen.

“Door onze innovatieve producten nog verder te ontwikkelen tot geavanceerde oplossingen, blijven we waarde toevoegen”, aldus Soon-hong Ahn, President en CEO van Hanwha Vision.

“Daarbij gaan we verder dan alleen videobewaking en het analyseren van incidenten achteraf. We bieden informatie op maat via analyse van big data. Onze oplossingen voorkomen incidenten niet alleen, maar kunnen er ook in realtime op reageren. Deze nieuwe oplossingen zullen een belangrijke rol spelen bij het bevorderen van de operationele strategieën van klanten.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →