SmartSD ontvangt Gold Partner Certificaat van HID

SmartSD heeft het Gold Partner Certificaat 2023 ontvangen van HID. Rob Göbbels, Product Manager bij SmartSD, nam het certificaat maandag in ontvangst van Clara Bardou, Strategic Account Manager bij HID en Martial Gonzalez, Director of Sales bij HID, op het kantoor van SmartSD in Breda.

SmartSD en HID hebben reeds een jarenlange samenwerking die steeds intensiever en succesvoller wordt. Het gevolg hiervan is dat SmartSD haar klanten maximaal kan adviseren omtrent de oplossingen van HID en de nodige service en training kan bieden.

Door de nauwe samenwerking met HID, heeft SmartSD altijd als eerste toegang tot de nieuwste ontwikkelingen van HID.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →