Sewosy introduceert nieuwe serie sluitmagneten

Sewosy introduceert de zesde generatie van architecturale sluitmagneten. Deze zijn voorzien van een status LED en een speaker voor gesproken tekst. Deze sluitmagneet en deurgreep in één is leverbaar in verschillende lengtes en is voorzien van één of meerdere 300 kg magneten, afhankelijk van de lengte van het profiel.

Een van de kenmerken is dat het profiel is voorzien van een markering, zodat gebruikers direct zien waar deze geopend moet worden. Optioneel kan een LED worden toegepast die toont of een deur vergrendeld is (witte LED) of ontgrendeld is (groene LED).

Er is nu ook een ingebouwde luidspreker beschikbaar waarmee een geluid wordt afgespeeld zodra de deur ontgrendeld is. Dit kan in het Nederlands, Frans of Engels. In deze nieuwe generatie detecteert de elektronica automatisch of er een 12, 24 of 48 VDC voeding wordt toegepast.

De nieuwe generatie sluitmagneten wordt geleverd door SmartSD.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →