Lobeco introduceert draadloze unum-X bewegingsmelders van Ksenia Security

Ksenia Security heeft de unum-X serie indoor bewegingsmelders ontwikkeld, die volledig compatibel zijn met alle lares 4.0 centrales. Een opvallend kenmerk van deze serie is de mogelijkheid om eenvoudig de PIR straalafstand en breedte aan te passen door de Fresnel-lens 180 graden te draaien. Hierdoor kunnen ze zowel als volumetrische als gordijndetectoren worden gebruikt.

Dankzij een uitgebreid scala aan functies en technologieën kunnen de unum-X melders voldoen aan verschillende installatiebehoeften en zijn ze ideaal voor inbraakdetectie in residentiële, commerciële en industriële omgevingen. Naast de universele en BUS-versies van de unum-X is er ook een draadloze (wls) variant beschikbaar.

De unum-X ST wls indoor bewegingsmelders met PIR zijn professionele wireless detectors, die voldoen aan het draadloze bidirectionele 868,5 MHz protocol van Ksenia Security. Ze bieden het hoogste betrouwbaarheidsniveau voor bewegingsdetectie met passieve infrarood (PIR) en huisdierimmuniteit. Deze melders maken gebruik van Tough Mod2 TM-technologie (verguld) wat zorgt voor hoge weerstand tegen hitte en vochtigheid en de levensduur van de detector verlengt.

De unum-X DT X8 dual-technologie PIR- en microgolfbewegingsmelders zijn professionele apparaten die de hoogste betrouwbaarheid bieden zonder valse alarmen te veroorzaken. Ze detecteren beweging met behulp van passieve infrarood (PIR), X8-microgolf en huisdierimmuniteit. Deze melders maken gebruik van Tough Mod2 TM-vergulde technologie, waardoor ze beter bestand zijn tegen hitte en vochtigheid en een langere levensduur hebben. De wireless versie communiceert met het lares 4.0 centrale via 868,5 MHz radioband.

De draadloze unum-X bewegingsmelders worden geleverd door Lobeco Fire + Security.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →