Axis introduceert hybride cloudservice op abonnementsbasis

Axis Communications heeft een hybride cloudservice op abonnementsbasis ontwikkeld voor intuïtief lokaal beheer van audiosystemen op meerdere locaties met behulp van AXIS Audio Manager Edge. Vanaf een centraal dashboard kunnen gebruikers zowel systemen als content voor verschillende locaties instellen, onderhouden en bijwerken en het systeem monitoren.

AXIS Audio Manager Center kan het beheer van audiosystemen centraliseren voor duizenden locaties. Locaties zijn intuïtief georganiseerd en bereikbaar via eenmalige aanmelding, zodat beheerders snel en eenvoudig aankondigingen, achtergrondmuziek, advertenties en meer kunnen plannen en verspreiden naar geselecteerde locaties en zones. De planner, waarvoor patent is aangevraagd, is ontworpen voor bedrijven overal ter wereld, zodat voor het plannen in verschillende tijdzones en bedrijfstijden slechts één planningsgebeurtenis nodig is.

Door het beheer te centraliseren, vermindert deze software mogelijke storingspunten en de kosten van audiospecialisatie ter plaatse. Daarnaast kan het hoofdkantoor dankzij flexibel gebruikersbeheer eenvoudig machtigingen voor individuen of groepen instellen en herconfigureren op basis van regio of functie. Hierdoor kan elke organisatie het juiste niveau van lokale beheer kiezen voor haar behoeften.

Deze krachtige software vermindert de werkdruk en verbetert de workflows voor audiomanagement op verschillende locaties. De hybride cloudoplossing ondersteunt stabiele prestaties, systeembrede monitoring en veilige toegang op afstand. Er is ook een gratis versie met beperkte functies beschikbaar.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →