Man aangehouden voor mishandeling beveiliger op festivalterrein

Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden voor het mishandelen van een beveiliger op een evenement in Hoek. De man moest het terrein verlaten en was het daar niet mee eens. Ook tijdens de arrestatie en in het cellencomplex weigerde hij om mee te werken.

De man werd door de beveiliging gevraagd om het festivalterrein te verlaten. Toen een beveiliger zijn toegangsbandje wilde doorknippen, werd de man agressief en sloeg de beveiliger.

Toen de politie ter plaatse was om de man aan te houden, werkte hij niet mee. Hij kreeg handboeien om en al scheldend werd hij in de politieauto geduwd. Ook de broer van de verdachte roerde zich in de commotie. Hem moest meerdere malen gevraagd worden om zich er niet mee te bemoeien. Hij droop uiteindelijk af nadat agenten hem een aantal keer een flinke zet hadden gegeven.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →