Drietal aangehouden na gooien molotovcocktail naar politiebureau Heerlen

Drie jongeren zijn in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden na het gooien van een molotovcocktail over de toegangspoort van een politiebureau aan de Spoorsingel in Heerlen. De schade bleef beperkt tot een geblakerde vloer en niemand raakte gewond.

Medewerkers van Cameratoezicht van de gemeente Heerlen konden via camera’s precies volgen waar twee van de drie zich bevonden en wat ze gingen doen. Direct na het incident konden de twee mannen van 19 jaar uit Heerlen en Hoensbroek aangehouden worden.

Een derde verdachte van 21 jaar werd later aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brandstichting. De drie mannen zitten nog vast.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →