Bestaande toegangscontrole eenvoudig te moderniseren met nieuw elektronisch deurslot SALTO Systems

SALTO Systems heeft XS4 Mini Metal Model gepresenteerd, een nieuw elektronisch deurslot voor het upgraden en moderniseren van toegangscontrolesystemen. Met het eenvoudig te installeren deurslot kunnen traditionele mechanische sloten en sleutels worden vervangen door ultramodern elektronisch toegangsbeheer.

Dankzij de innovatieve draadloze technologie, de veelzijdige mogelijkheden van SALTO SVN virtual network en de mobiele functionaliteiten die compatibel zijn met digitale sleutels of Apple Wallet, is het XS4 Mini Metal Model naadloos te integreren in bestaande systemen voor toegangscontrole via de cloud of op locatie. Iedere deur in een gebouw is te koppelen met het systeem. Het intelligente systeem combineert gebruiksgemak met een hoog beveiligingsniveau met geavanceerde encryptie en bescherming tegen cyberaanvallen.

Het XS4 Mini Metal Model wordt gekenmerkt door de eenvoudige installatie en talloze mogelijkheden om het systeem aan te passen. Het aantrekkelijke design en de robuuste behuizing maken het slot geschikt voor ieder gebouw. Het kan eenvoudig achteraf worden gemonteerd en kan bestaande deurknoppen of handgrepen vervangen zonder noodzaak voor een nieuwe deur of boren.

Het deurslot is toepasbaar op Europese, Scandinavische en Australische standaard deuren. Gebruikers kunnen kiezen uit een breed assortiment handgrepen, afwerkingen, sloten en lezers. Of het nu gaat om een onderwijsinstelling, winkel, kantoor of bedrijfspand: het SALTO XS4 Mini Metal Model biedt verbeterde beveiliging en gebruiksgemak.

Het elektronische deurslot is te integreren met SALTO SVN, BLUEnet Wireless en JustIN Mobile technologie, inclusief Apple Wallet.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →