Nieuwe elektrische schuifpoort Condor van Heras

De nieuwe compacte en elektrische schuifpoort Condor van Heras is ontwikkeld voor onder meer het mkb. Doordat de schuifpoort volledig geassembleerd wordt geleverd, is deze in korte tijd klaar voor gebruik.

De Condor heeft een krachtige elektrische aandrijving waarmee de poort automatisch opent en sluit met een snelheid van 0,20 meter per seconde. De poort heeft een stalen vleugelframe en een staalmatvulling. Daardoor past deze installatie perfect bij staalmathekwerk of gaashekwerk. Het voorverzinkte materiaal met coating maakt de strakke en nette uitstraling compleet.

De nieuwste schuifpoort van Heras is uitgebreid getest en beschikt over een CE-markering, een Declaration of Performance (DoP) en een Declaration of Conformity (DoC). Condor is beschikbaar in vier breedtes (3, 4, 5 en 6 meter) en twee hoogtes (1,8 en 2 meter). De schuifpoort komt in de kleuren mosgroen, antraciet, gitzwart en dennengroen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →