Vier vermoedelijke uithalers aangehouden op haventerrein

Agenten hebben samen met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag op woensdag vier mannen aangehouden op de Denemarkenweg in Ritthem. Vermoedelijk gaat het om uithalers. Een van hen was ernstig gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Een agent zag de mannen op het haventerrein en waarschuwde zijn collega’s. Al snel werden er drie verdachten opgepakt. Het gaat om twee 22-jarige mannen uit Den Haag en een 25-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats.

Kort daarna werd op het terrein een gewonde man aangetroffen die vermoedelijk deel uit maakte van de groep. Deze 42-jarige man uit Krimpen aan de IJssel is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij leek ernstig gewond te zijn. De overige drie mannen zijn overgebracht naar het cellencomplex.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →