Dakloze dringt seniorenwoning in Breda binnen om te eten

Agenten die maandagavond reageerden op een inbraakmelding in een seniorencomplex aan de Leuvenaarstraat in Breda zagen bij aankomst buiten een man op de grond liggen met daarop meerdere personen waaronder een beveiliger.

Een van de personen bleek de schoonzoon te zijn van de bewoonster. Hij vertelde dat hij zijn schoonmoeder had thuisgebracht. In de woonkamer troffen ze een vreemde man aan die naar buiten vluchtte. Door op de alarmknop te drukken, kwam een beveiliger snel ter plaatse. De indringer werd vastgepakt in afwachting van de politie.

De indringer, een 34-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, had alleen wat etenswaren uit de koelkast genuttigd, maar niets gestolen. Het gaat om een bekende van de politie die door de stad zwerft en al vaker is aangehouden. Het is nog niet duidelijk hoe hij de woning is binnengekomen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →