SmartSD levert duurzame IP-videointercom IP One van 2N

De IP One van 2N is een duurzame IP-videointercom die speciaal is ontwikkeld voor woningen. Hij heeft een Full-HD camera met een openingshoek van 156 graden voor kristalheldere beelden en kan, indien gewenst, pushmeldingen genereren bij onverwachte activiteiten rond het huis.

Het systeem kan niet alleen worden verbonden met een 2N binnenstation en de My2N app, maar ook met toonaangevende domoticasystemen. De intercom heeft een slank frame met afgeronde randen en een luxe afwerking. De kleur van de knop met achtergrondverlichting kan binnen het volledige RGB-spectrum naar wens worden aangepast en geeft de huidige status aan: inactief, overgaand, in gesprek of deur open.

Met de IP66- en IK08-certificeringen is de 2N IP One echt duurzaam. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor een uitzonderlijke weerstand tegen vandalisme, stof en water.

In tegenstelling tot reguliere videodeurbellen kan de deuropener rechtstreeks op de 2N IP One worden aangesloten. Hiermee is eenvoudig op de binnenpost en via de My2N app de deur op afstand te openen. Bezoekers kunnen ook via een QR-code het pand betreden.

Non-stop surveillance

Als er beweging wordt gedetecteerd door de Full-HD intercomcamera of als de microfoon geluid opvangt, zal de 2N IP One de bewoners onmiddellijk op de hoogte stellen en beginnen met opnemen. Bewoners kunnen met een uitzonderlijke helderheid en perfecte verstaanbaarheid communiceren met elke bezoeker, zelfs in luidruchtige omgevingen. Dit is mogelijk dankzij de gevoelige microfoon en de intelligente luidspreker van de IP-videointercom.

Op basis van open protocollen en ondersteuning van meerdere plug-ins kan het systeem worden geïntegreerd met toonaangevende domoticasystemen.

De IP One van 2N wordt geleverd door SmartSD.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →