SALTO Systems introduceert krachtige nieuwe wand- en paneellezers

SALTO Systems heeft nieuwe wand- en paneellezers toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide productportfolio van elektronische toegangscontrole. De lezers behoren tot de XS4 2.0 productlijn dat herkenbaar is aan de moderne, strakke vormgeving.

“De SALTO wandlezers zijn een ideale oplossing voor toegangspunten waar online controle nodig is, maar ook voor de interactie met andere systemen of elektrisch gestuurde apparaten zoals liften”, vertelt Marc Handels, CMSO bij SALTO Systems. “We zijn voortdurend bezig om ons portfolio aan te vullen en om onze producten te verbeteren. Zo kunnen we onze klanten steeds de meest complete toegangscontrole oplossingen leveren. De smalle wandlezer en paneellezer zijn dan ook een geweldige aanwinst voor het SALTO platform, in navolging van onze nieuwste XS4 2.0 productlijn.”

De XS4 2.0 smalle wandlezer is ontworpen voor het gebruik op liftpanelen, schuifdeuren of elektronisch gestuurde poorten. Dankzij het smalle formaat van de lezer, past deze op smalle profielen en daar waar te weinig ruimte is om een standaard wandlezer te bevestigen. Als onderdeel van het SALTO elektronisch sluitplatform, is de smalle wandlezer compatibel met de SALTO ProAccess SPACE software en SALTO Keys as a Service (KS).

Bijzondere kenmerken samengevat: verkrijgbaar in zwart of wit; compacte module met slank design; ontworpen voor smalle profielen; eenvoudige installatie; modern esthetisch ontwerp; akoestische en optische signalering, tweekleurig LED geeft iemands toegangsniveau aan; lezer bestaat uit twee delen, de elektronica is in een waterbestendige behuizing verwerkt.

Behalve de smalle wandlezer introduceert SALTO Systems de XS4 2.0 paneellezer, die eveneens compatibel is met de SALTO ProAccess SPACE software en SALTO KS. Deze lezers zijn in het bijzonder ontworpen om achter panelen bevestigd te worden. Denk aan liftpanelen, deurintercoms, elektrische schakelaars, tourniquets en poorten. Gebruikers presenteren een geldig SALTO ID-medium voor het gebied van de lezer om toegang te verkrijgen. Dit betreft RFID passen, maar bijvoorbeeld ook de JustIN Mobile app. Deze modules hebben een kleine opening nodig voor het lezen en schrijven van toegangsgegevens.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →