Pyronix Procontrol+ app met gesproken pushmeldingen

Pyronix heeft gesproken pushmeldingen toegevoegd aan zowel de IOS als Android versie van Procontrol+. Alarmmeldingen worden dankzij de update gecombineerd met gesproken mededelingen. Bestaande modellen kunnen automatisch worden bijgewerkt, zonder dat gebruikers hiervoor zelf iets hoeven te doen. De nieuwe functie is per direct beschikbaar.

“We hebben geluisterd naar de markt. Gesproken pushmeldingen horen bij de meest gevraagde nieuwe functies”, zegt Laurence Kenny, Pyronix Marketing Manager. Als er een alarm wordt gegenereerd, wanneer het alarmsysteem wordt in- en uitgeschakeld, of als een ander Pyronix-apparaat dat is geïntegreerd in het systeem, zoals Smoke-We, Co-We of Hud/Med-We, wordt geactiveerd, ontvangt de gebruiker een gesproken pushmelding die de aandacht zal trekken.

“Deze functie voegt waarde toe aan Procontrol+, zonder extra kosten of vereiste handelingen”, aldus Laurence Kenny. “Gesproken pushmeldingen zijn een unieke feature, waarmee beveiligingsinstallateurs zich kunnen onderscheiden in de markt. Of het nu gaat om een inbraakalarm, een rookdetector, of de kinderen die thuis komen van school, Procontrol+ informeert de gebruiker nu hoorbaar, zodat zij volledige controle hebben over de situatie.” In combinatie met de videosystemen van Hikvision kunnen gebruikers meteen horen en zien wat er gebeurt in hun omgeving en actie ondernemen.

Gebruikers die momenteel geen pushmeldingen ontvangen maar deze wel willen ontvangen als gesproken mededelingen, kunnen deze eenvoudig instellen via het Pyronixcloud account.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →