Toegang via bluetooth met de BLE-ID app van Rosslare

SmartSD en Rosslare introduceren de BLE-ID app voor iOS en Android. Met deze app kunnen gebruikers hun smartphone toepassen als toegangscontrolekaart. De app genereert een unieke code die in het toegangscontrolesysteem geautoriseerd kan worden.

Zodra de app wordt geopend worden alle kaartlezers die zich in de buurt van de smartphone bevinden in de app getoond. De gebruiker hoeft alleen op de gewenste deur te klikken, waarna deze wordt geopend. Het grote voordeel hiervan is dat mensen niet een fysieke kaart of sleutelhanger op zak hoeven te hebben, maar hun eigen smartphone kunnen gebruiken voor het verkrijgen van toegang tot een locatie.

De Rosslare app werkt met de CSN SMART bluetooth kaartlezers van Rosslare. Deze multiformat lezers ondersteunen naast het bluetooth protocol ook diverse 13,56 MHz kaarttechnologieën, waaronder Mifare Classic, Mifare Plus, Mifare DESFire EV1/EV2 en NFC. De AY-H6255BT en AY-H6355BT kaartlezers zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassing (IP65) en hebben een strak en modern uiterlijk.

Rosslare Security Products
Rosslare Security Products fabriceert en verkoopt sinds 1980 beveiligingsproducten via wereldwijde kantoren en partners. Het bedrijf ontwikkelt en fabriceert hoge kwaliteit beveiligingssystemen en producten voor grote en kleine ondernemingen en woonhuizen. Rosslare levert hoogwaardige product engineering en design en betaalbare en kwalitatieve producten dankzij hun eigen, verticaal geïntegreerde fabricage. Rosslare levert naast toegangscontrole ook software voor applicaties als kentekenplaatherkenning, tijdsregistratie en integratie met video en inbraakbeveiliging.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →