Agenda: ARAS Security kennisdag over toegangscontrole op 30 oktober

ARAS Security organiseert dinsdag 30 oktober in Nieuwegein een kennisdag over toegangscontrole. Tijdens deze dag komen in verschillende kennissessies uiteenlopende mogelijkheden binnen toegangscontrole aan de orde. Bezoekers kunnen zelf hun programma samenstellen om op die manier op de hoogte te zijn over nieuwe ontwikkelingen die voor hen het meest interessant zijn en vragen te stellen aan de aanwezige experts.

Onderwerpen zijn onder andere het Open Supervised Device Protocol (OSDP), zaken waarop gelet moet worden bij toegangscontrole in de cloud, de ins en outs van het klonen van kaarten en pasveiligheid, zeven toepassingen in toegangscontrole die bezoekers wellicht nog niet kennen, draadloze offline en online toepassingen en belangrijke informatie over de nieuwste versies van CardAccess en Phera.

Het is ook mogelijk om vooraf specifieke probleemstellingen waar bezoekers een oplossing voor willen zien door te geven aan de organisatie. Het programma kan dan mogelijk worden uitgebreid.

Aanmelden
De dag begint om 16.00 uur in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein en is bedoeld voor zowel installateurs, eindgebruikers als adviesbureaus. Deelname is kostenloos, maar vooraf inschrijven is wel nodig. Dit kan via www.aras.nl/nl/kennis/evenement/toegang-kennisdag.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →