Nieuwe elektronische hevelcilinder van EVVA

EVVA heeft het assortiment uitgebreid met een elektronische hevelcilinder. Deze is integreerbaar in alle AirKey en Xesar sluitsystemen van de fabrikant. De elektronische hevelcilinder is leverbaar in drie uitvoeringen met de diameters MB19, MB22 en MB27.

Elektronische hevelcilinders zijn volgens EVVA een optimale aanvulling voor het beveiligen van onder andere vitrines bij juweliers, brievenbussen, lockers en verdeelkasten. Ze zijn eenvoudig te installeren en in de software te beheren, omdat ze net als de andere elektronische componenten programmeerbaar zijn.

De hevelcilinders zijn dankzij de kortere cilinderlengte flexibel bruikbaar naar gelang de montageomstandigheden. Ook nieuw is de functie met vergrendelde sluitneus (FVS). Hierbij is de knop bij een gedeactiveerde hevelcilinder geblokkeerd en kan niet meer worden gedraaid. Daarnaast wordt ook in deze functie elke bediening geprotocolleerd volgens de privacyrichtlijnen.

De nieuwe elektronische hevelcilinders zijn werkend te zien op de stand van EVVA tijdens de vakbeurs Security Essen, die van 25 tot en met 28 september plaatsvindt in de Messe Essen. EVVA is te vinden in hal 3 op standnummer 3F69.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →