Perimeter Video Analytics DAVANTIS van IDIS

Gebruikers van IDIS Center en IDIS Solution Suite kunnen nu profiteren van krachtige, gespecialiseerde perimeter video analytics, dankzij de integratie met DAVANTIS.

DAVANTIS is gespecialiseerd in video analytics en heeft zich de afgelopen tien jaar toegelegd op geavanceerde perimeter beveiligingstoepassingen. Deze bevatten DAVANTIS Daview LR en Daview S. Daview LR is een krachtig video analytics-systeem ontworpen voor grote perimeters. Daview S is een analytics-systeem dat wordt gekenmerkt door een snelle en eenvoudige installatie.

Met IDIS Center en IDIS Solution Suite hebben gebruikers toegang tot DAVANTIS-video analytics, zowel voor opgenomen video als live camerabeelden, waardoor realtime alarmverificatie mogelijk is.

Gebruikers van IDIS Center (4.2 en hoger) kunnen Daview LR en Daview S (v173) integreren via de hybride ID-reeks van IDIS NVR’s. Voor grotere implementaties en controlekamers die profiteren van IDIS Solution Suite (2.8 of hoger), kunnen Daview LR en Daview S direct in de software worden geïntegreerd. Dit betekent dat er geen aanvullende NVR’s nodig zijn om te kunnen profiteren van één van de meest robuuste perimeter beveiligingssystemen op de markt.

“De combinatie van de krachtige IDIS- en DAVANTIS-videotechnologieën maakt het voor organisaties van elke omvang eenvoudig om de beveiliging aan hun grenzen te verbeteren”, zegt James Min, Managing Director van IDIS Europe. “De site-perimeter is vaak de cruciale eerste verdedigingslinie, dus het is goed nieuws voor onze klanten dat IDIS en DAVANTIS nu naadloos samenwerken. Hierdoor wordt het niveau van verbeterde beveiliging, ooit beschouwd als alleen voor high-end gebruikers, beschikbaar voor iedereen.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →