AddSecure nieuwe naam van Chiron Security Communications

AddSecure is de nieuwe naam van Chiron Security Communications. De leverancier van systemen voor betrouwbare alarmtransmissie via IP (AoIP) is al sinds juni 2017 onderdeel van AddSecure.

Chiron werd opgericht in het begin van de jaren negentig en is gespecialiseerd in alarmcommunicatie. Het bedrijf werkt nauw samen met vooraanstaande fabrikanten van inbraakdetectiesystemen en particuliere alarmcentrales wereldwijd.

“De naamswijziging naar AddSecure is een logische stap in de verdere integratie van Chiron binnen de AddSecure Group”, aldus Willem L. Harthoorn, Chief International Sales Officer. “Dankzij deze integratie krijgen onze klanten toegang tot nieuwe producten en diensten die hen veel profijt kunnen opleveren.”

“De beslissing past bij onze wereldwijde strategie”, zegt Stefan Albertsson, CEO van AddSecure. “De sterke positie van Chiron in de Europese markt vormt een stevige basis voor het verder uitbouwen van AddSecure in Europa.”

AddSecure stelt zich uitgebreid voor tijdens de internationale vakbeurs Security Essen in Duitsland (25–28 september) in hal 6, standnummer 6E94.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →