Osec officieel distributeur van Suprema

Vanaf 1 september is Osec geregistreerd als officieel distributeur van Suprema. De samenwerking met importeur Easy Secure is tot stand gekomen op basis van de toegevoegde waarde die Osec geeft aan de producten die ze haar klanten biedt.

Werner Roest, directeur Easy Secure: “Osec is bij uitstek een distributeur met kennis, ervaring en een goede naam bij haar klanten; een vereiste voor een succesvolle samenwerking in onze ogen. In de ons omringende landen is de combinatie tussen Paxton en Suprema succesvol, terwijl we in Nederland nog niet veel samenwerken met dat merk. Samen met Osec willen we die kans gaan benutten.”

Osec is totaalleverancier van inbraakbeveiliging, videosystemen, branddetectie en toegangscontrole van onder meer Paxton. Richard Robert, Sales Manager bij Osec: “Synergie tussen de verschillende merken die Osec in haar portfolio heeft, is een belangrijk onderdeel van de toegevoegde waarde die we onze klanten willen bieden. Naast het gebruik van de biometrische oplossingen van Suprema denken we graag in praktische combinaties. De integratie die we tussen BioConnect en Net2 software kunnen bieden geeft de gebruiker de mogelijkheid om biometrie toe te voegen aan deze toegangscontrolesystemen.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →