Genomineerden PKVW-prijzen bekendgemaakt

De genomineerde producten en beveiligingsbedrijven die in aanmerking komen voor de PKVW-prijzen 2018 zijn bekendgemaakt. Het gaat om drie producten voor het beste PKVW-product en zes bedrijven voor beste PKVW-bedrijf met of zonder personeel. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Veilig Wonen Dag op 3 oktober.

De afgelopen maanden konden bedrijven zich inschrijven voor de prijzen. Een vakkundige jury heeft de aanmeldingen behandeld en de uiteindelijke genomineerden gekozen. De PKVW-bedrijven die genomineerd zijn, onderscheiden zich door hun inzet op het gebied van PKVW-marketing, creativiteit, innovatie en dienstverlening.

In de categorie ‘Beste PKVW-bedrijf met personeel’ zijn de genomineerden Destil uit Tilburg, Lockforce uit Vijfhuizen en Slotenexpert Meijering uit Emmeloord. Kanshebbers in de categorie ‘Beste PKVW-bedrijf zonder personeel’ zijn Ruud Jansen uit Utrecht, Bluestar uit Veenendaal en MH Beveiligingstechniek uit Tilburg. Als het meest innovatieve product komen in aanmerking New Wave6 van Mauer, HMB Battery lock en
RVS Kogelstiftpaumelles SKG*** van Dulimex.

De drie prijzen worden tijdens de Veilig Wonen Dag uitgereikt door minister Dekker van Justitie en Veiligheid. De deelnemers aan de Veilig Wonen Dag kunnen tijdens het evenement hun stem uitbrengen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →