Geïntegreerde beveiliging van Bosch en Genetec bij SmartSD

Door het verkrijgen van toegang tot de nieuwste technologische innovaties van Bosch en Genetec, kan worden geprofiteerd van de unieke mogelijkheden van de volledige integratie tussen Genetec Security Center en het productportfolio van Bosch Security & Safety Systems.

End-to-end data beveiliging
De camera’s van Bosch zijn volledig geïntegreerd met Genetec systems. Het resultaat is een een end-to-end data beveiligingsoplossing, waarin alle netwerk video surveillance apparatuur van Bosch volledig is geïntegreerd met Genetec Archiver en Security Center. Alle Bosch IP-camera’s hebben een ingebouwde Trusted Platform Module (TPM), waardoor alle data versleuteld wordt opgeslagen. Voor het verzenden van beelden van de camera naar Genetec Archiver wordt gebruik gemaakt van SRTP (Secure Real-Time Transport Protocol). Door de toepassing van SRTP binnen de gehele infrastructuur hebben gebruikers de beschikking over een multi-cast netwerk dat tegelijkertijd schaalbaarheid en een hoge veiligheid biedt.

Geïntegreerde beveiligingsoplossingen: video beveiliging, branddetectie en inbraak beveiliging
Dankzij de intensieve samenwerking tussen Genetec Security Center en Bosch Security and Safety Systems hebben gebruikers toegang tot de nieuwste technologische innovaties en kunnen zij profiteren van unieke features. Door de verregaande en effectieve integratie tussen Bosch en Genetec hebben klanten een eenvoudige en gecentraliseerde manier om hun beveiligingssystemen te beheren. Één goed geïntegreerd systeem verhoogt de effectiviteit en het gebruikersgemak en zorgt voor lagere installatie- en onderhoudskosten.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →