Pyronix en Hikvision tonen mogelijkheden met integratie tijdens Security Essen 2018

Pyronix toont tijdens de vakbeurs Security Essen van 25 tot en met 28 september hoe de technologie en oplossingen van de fabrikant de integratie tussen verschillende beveiligingssystemen bevorderen om te komen tot nog completere beveiligingssystemen.

Op standnummer 5C38 zijn de nieuwste alarmsystemen te zien van Pyronix en Hikvision die de veelzijdige mogelijkheden van de systemen weerspiegelen. Integratie is een belangrijk actueel onderwerp in de beveiligingsbranche nu technologieën steeds meer integreren waardoor beveiligingssystemen ontstaan voor beheer op afstand en die functies automatiseren. Pyronix en Hikvision tonen systemen die meerdere aspecten van beveiliging combineren, voor het leveren van volledige oplossingen aan klanten in residentiele, commerciële en industriële toepassingen.

Op de stand te zien zijn onder meer de Pyronix Enforcer en PCX inbraakalarmpanelen, evenals verschillende bedrade en draadloze systemen. Ook gedemonstreerd wordt hoe de Hik-Connect smart device applicaties de mogelijkheden tot integratie vergroten van inbraakpanelen, onder andere met de videosystemen van Hikvision. Hierdoor ontstaan systemen die nog beter aansluiten op de vereisten van uiteenlopende klanten en die zijn te beheren door de eindgebruiker via een smart apparaat op elk moment van de dag en vanaf iedere locatie wereldwijd.

Ook te zien is hoe toegangscontrolesystemen zoals gezichtsherkenning kunnen worden gekoppeld met de inbraakbeveiligingssystemen voor meer flexibiliteit, functies en gebruiksgemak doordat bijvoorbeeld toegangscodes of -tags niet meer nodig zijn. De stand geeft een beeld van het heden en de toekomst van de beveiligingsbranche, met toepassingen die direct beschikbaar zijn of die binnenkort op de markt komen bij Pyronix en Hikvision.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →