Certificaat business continuity management voor Trigion AlarmServiceCentrale

Na een uitgebreide audit is de Trigion AlarmServiceCentrale met ingang van 4 juli 2019 officieel gecertificeerd conform de ISO22301:2014 norm op het gebied van business continuity management (BCM). ISO22301 is een standaard voor bedrijfscontinuïteitsbeheer. De norm is ontwikkeld om bedrijven te beschermen tegen mogelijke verstoringen.

Tijdens een uitgebreide audit is vastgesteld dat de AlarmServiceCentrale maatregelen heeft getroffen in het kader van BCM en dat deze maatregelen voldoen aan de Europese norm. Continuïteit in kritische processen is maximaal gewaarborgd.

Bedrijfscontinuïteit is een essentiële basis voor een Particuliere Alarmcentrale (PAC), zoals ook uitgebreid omschreven in relevante wet- en regelgeving. De Trigion AlarmServiceCentrale heeft gekozen voor aanvullende maatregelen die in lijn liggen met de zwaardere norm en kan dat aantonen met de ISO22301 certificering.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →