Hanwha Techwin introduceert compacte 4- en 8-kanaals Wisenet NVR’s voor transporttoepassingen

De nieuwe trillingsbestendige Wisenet TRM-410S en TRM-810S NVR’s van Hanwha Techwin zijn ontworpen als kern van videosystemen voor transporttoepassingen. De robuuste NVR’s, met een voetafdruk van slechts 250 mm x 210 mm en tweewegs audiocommunicatie, zijn EN50155-, EN-50121- en EN-61373-gecertificeerd.

Dit maakt ze bijzonder geschikt voor gebruik in bussen en treinen, waar ze kunnen worden gebruikt voor het opnemen van activiteiten van passagiers en van de weg of het spoor, om zo bewijs te kunnen leveren van eventuele incidenten.

De NVR’s, die H.265-, H.264- en MJPEG-compressie ondersteunen, bieden 4TB on-board videogegevensopslag, waarbij de TRM-810S ook de optie RAID biedt.

Beide nieuwe NVR’s hebben een ingebouwde schakelaar voor Power over Ethernet (PoE en PoE+), waardoor ze ideaal zijn voor mobiele toepassingen, omdat er geen aparte voedingen voor camera’s en beeldschermen hoeven te worden ge├»nstalleerd.

De twee nieuwe apparaten zijn ontworpen om stabiele registratie van gebeurtenis- en locatiegegevens en video te bieden en vormen een aanvulling op de zestienkanaals NVR’s TRM-1610S en TRM-1610M en de drie compacte Wisenet X mobiele H.265-domecamera’s die in 2018 op de markt werden gebracht.

“Onze twee bestaande zestienkanaals NVR’s blijken populair te zijn onder treinexploitanten die beelden willen opnemen die zijn vastgelegd door een groot aantal camera’s in de treinwagons”, aldus Uri Guterman, hoofd Product & Marketing bij Hanwha Techwin Europe. “Met de introductie van de vier- en achtkanaals NVR’s hebben we nu kostenbesparende oplossingen voor toepassingen in bussen, touringcars en vrachtwagens.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →