Agenda: Lobeco Fire Experience 2019

Lobeco Fire + Security organiseert op 18 en 19 september in samenwerking met Siemens in Zwolle en Den Haag de Fire Experience 2019. De laatste producten, software updates, Siemens/Cerberus Cloud en de nieuwe features van Cerberus Pro IP-7 zullen de revue passeren.

Als uitbreiding op het leveringspakket wordt ook het nieuwe ‘gesproken woord’ ontruimingssysteem PACE van Siemens gepresenteerd. Tijdens de Fire Experience wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brandregelgeving en technologische innovaties. Hierbij wordt ingezoomd op de mogelijkheden die de digitalisering in de brandbeveiligingsbranche betekenen.

De Lobeco Experience 2019 vindt plaats op 18 september bij Van der Valk in Zwolle en op 19 september in het Lobeco Experience Center in Den Haag.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding als bezoeker.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →