Tilburger aangehouden voor bedreiging en belediging van BOA’S

Een 26-jarige Tilburger is dinsdag aangehouden omdat hij twee handhavers van de gemeente bedreigd en beledigd zou hebben. De buitengewoon opsporingsambtenaren hebben aangifte gedaan. Ze vertelden dat ze een controle uitvoerden bij een bewoner omdat hij een puincontainer die voor de deur stond moest weghalen.

De man was daar vorige week ook al over aangesproken. Het gesprek liep volgens de BOA’s al snel uit de hand waarbij de bewoner hen met diverse termen beledigde. Ook had hij geroepen dat hij ze ‘neer ging steken’.

De bewoner werd door de politie aangehouden en gaf op het bureau de beledigingen toe. Hij had vorige week al twee bekeuringen gekregen voor het buiten laten staan van de containers. Hij was boos geworden omdat volgens hem andere buurtbewoners niet bekeurd waren.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →