IFSEC start Europese beveiligingsbeurs in Amsterdam

De bekende internationale beveiligingsvakbeurs IFSEC krijgt een tweejaarlijkse editie in Amsterdam. IFSEC Europe gaat plaatsvinden van 20 tot en met 22 september 2021 in de RAI. Onder de naam IFSEC worden wereldwijd vakbeurzen voor beveiligingsprofessionals georganiseerd. Naast de jaarlijkse beurs in Londen zijn er edities in India, Bangladesh, Maleisie, Thailand, Zuid-Korea en de Filipijnen.

IFSEC Europe wordt een pan-Europese beurs over integrale beveiliging, brandveiligheid en intelligent gebouwbeheer. De beurs zal gelijktijdig plaatsvinden met Intelligent Buildings Europe en vult IFSEC International aan, dat jaarlijks blijft plaatsvinden in Londen. IFSEC Europe brengt de voornaamste marktpartijen bij elkaar, waaronder fabrikanten, distributeurs, integrators, installateurs, adviseurs en eindgebruikers van beveiligingsproducten uit heel Europa.

Gerry Dunphy, Strategy Director van IFSEC International: “Met IFSEC Europe wordt de internationale uitstraling van IFSEC verder versterkt in samenwerking met IFSEC International in Londen, die jaarlijks zal blijven plaatsvinden in het beursgebouw ExCeL. Met de nieuwe beurs voldoen we aan de veelgevraagde mogelijkheid voor een compleet vakevenement voor de Europese beveiligingsbranche op het Europese vasteland, onder meer voor bedrijven die in het Verenigd Koninkijk zijn gevestigd en die al deelnemen aan IFSEC International. Door de centrale ligging is Amsterdam de ideale locatie voor IFSEC Europe die goed bereikbaar is.”

IFSEC Europe wordt ontwikkeld in samenwerking met meerdere bestaande ‘Premier Partners’ van IFSEC, zoals CSL, Texecom, UTC, Vanderbilt, Dahua en Euralarm. “CSL is verheugd om deel te nemen aan de start van IFSEC Europe in Amsterdam in 2021. We zijn al goed vertegenwoordigd in de Benelux en groeien snel in andere Europese landen, dus de timing is perfect. Als langdurig IFSEC Premier Partner, onderschrijft CSL de waarde van een wereldwijde merknaam zoals IFSEC. Deze aanvulling van het portfolio op een vooraanstaande Europese locatie is dan ook welkom. Ik kijk er naar uit om alle klanten te ontmoeten in Amsterdam”, aldus Pascal Zeegers, Director bij CSL Benelux.

“IFSEC Europe biedt Vanderbilt en Comnet de kans om onze Europese partners te ontmoeten in een van de meest populaire steden ter wereld en onze nieuwste technologie te tonen. IFSEC is een belangrijke vakbeurs voor Vanderbilt en Comnet om in contact te komen met klanten en we verwelkomen deze strategische beslissing om de beurs uit te breiden op het vasteland van Europa”, zegt Sam Lord, Events Manager bij Vanderbilt International (UK) Limited.

“Texecom onderschrijft de beslissing om te starten met IFSEC Europe. Een evenement als IFSEC op het Europese vasteland is een uitstekende gelegenheid om partners en collega’s uit de meest voorname Europese markten te ontmoeten. Texecom werkt al geruime tijd samen met IFSEC en we kijken er naar uit om deel te nemen aan IFSEC Europe 2021”, aldus Jim Ludwig, Managing Director van Texecom Ltd.

“We zijn verheugd over deze uitbreiding van IFSEC in Europa. We nemen al lange tijd deel aan IFSEC in Londen en kijken uit naar IFSEC Europe in Amsterdam in 2021. Deze nieuwe editie biedt de mogelijkheid voor deelnemers om klanten te ontmoeten in een zeer gerichte omgeving. We leveren wereldwijd technologie en oplossingen voor brand- en inbraakbeveiliging. Carrier kijkt er naar uit om de mogelijkheden te onderzoeken van dit nieuwe evenement”, aldus Kris Somers, Strategic Marketing & Communications Director bij Carrier.

“Dahua staat volledig achter de nieuwe beurs IFSEC Europe in Amsterdam. We hebben een succesvolle relatie met IFSEC in het Verenigd Koninkrijk en we kijken uit naar de nieuwe beurs in 2021”, zegt Lilia Zhang, General Manager bij Dahua UK Limited.

Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →