Osec breidt assortiment uit met luminAXS lezers en nieuwe detectoren van Honeywell

Osec heeft het assortiment uitgebreid met de Honeywell luminAXS lezers en diverse bijpassende accessoires. Binnenkort wordt ook het aanbod aan Honeywell-detectoren verbreed.

De luminAXS lezers van Honeywell zijn geschikt voor toegangscontrolesystemen en het in- en uitschakelen van inbraakbeveiligingssystemen. Dankzij de beschermingsklasse IP65 zijn ze geschikt voor binnen- en buitengebruik. De lezers passen bovendien precies op een standaard elektra inbouwdoos.

De lezers zijn standaard voorzien van DESFire EV2 afleestechnologie met een Wiegand 38 bit interface. Met de USB-configuratietool is het mogelijk om deze instellingen aan te passen naar DESFire EV1 of Mifare Classic en om andere Wiegand bitformaten in te stellen. Er zijn vier verschillende uitvoeringen van de lezers. Bij de varianten met een lichtring is het mogelijk om deze, met behulp van de USB-configuratietool, naar wens aan te passen.

Binnenkort levert Osec ook de Intellisense DT8320 Dual plafonddetectoren van Honeywell. De DT8320F4 en DT8320AF4 beschikken over drie spiegels die volledige 360 graden dekking mogelijk maken en hebben een detectiebereik van 21 meter. Dankzij de grote dekking zijn minder detectoren nodig. Bovendien zijn beide detectoren uitgerust met geïntegreerde EOL-weerstanden en temperatuur- en witlichtcompensatie en zorgen de eenvoudig uitneembare aansluitblokken en de verbeterde zaklamptest ervoor dat de installatietijd aanzienlijk is verkort.

Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →