Mactwin verzorgt service en onderhoud aan camerasystemen Geldmaat

Mactwin gaat service en onderhoud verrichten aan de camerasystemen in de geldautomaatlocaties van Geldmaat. Mactwin is daarmee een van de door Geldmaat geselecteerde partijen die meewerken aan de grote ombouwoperatie waarin de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank worden omgebouwd tot Geldmaat automaten.

Mactwin is geen onbekende voor Geldmaat. Geldmaat en zijn voorgangers werken volgend jaar al 25 jaar samen met Mactwin voor wat betreft de beveiliging van geldautomaten en cash centers.

Op de foto de contractondertekening met v.l.n.r.: John van de Weijenberg (Senior Projectmanager bij Mactwin), Peter de Jong (CFO bij Mactwin), Erik Kwakkel (CEO bij Geldmaat) en Erik Severijnen (CIO bij Geldmaat).

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →