Veilige toegang in de cloud voor jachthaven van Scheveningen

De ‘parkeerapp voor de boot’. Met de Blue Water App is het eenvoudig via een smartphone of tablet een ligplaats in een haven te boeken én betalen. Tientallen havens in Nederland en België zijn al aangesloten bij de app, waaronder de jachthaven van Jachtclub Scheveningen met 285 ligplaatsen in diverse afmetingen. Sinds deze zomer is de app uitgebreid met toegangscontrole in de cloud. Dankzij een integratie met SALTO KS van SALTO Systems ontvangen gebruikers na betaling een unieke code in de app waarmee zij gedurende de geboekte periode toegang krijgen tot de jachthaven en verschillende voorzieningen zoals sanitair.

DIT IS EEN PREMIUM ARTIKEL
Wil je alle artikelen kunnen lezen? Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle premium artikelen. Neem een digitaal abonnement of log in.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →