Beveiligingsoplossingen tijdens vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht

Van 29 tot en met 31 januari vindt in Jaarbeurs Utrecht de 22ste editie plaats van Facilitair & Gebouwbeheer. Tijdens deze jaarlijkse vakbeurs is onder andere aandacht voor beveiligingssystemen, waaronder elektronische en mechanische toegangscontrole, brandbeveiliging, videobewaking en alarmtransmissie. Ook zijn op de beursvloer trends en ontwikkelingen te zien op het gebied van gebouwautomatisering.

Exposanten zijn dit jaar onder meer Allegion, ASSA ABLOY Nederland, Automatic Signal, A2 Networks, Bluefield Smart Access, Brand Control Rooms, Ceteq, DOM Nederland, Dorma Kaba Nederland, DTC Key-systems, Euro-Locks, Honeywell Building Solutions, Hotek, Kiwa, Master Lock, Mauer Nederland, Reisswolf, SALTO Systems, Saval, Security Monitoring Center, SimonsVoss Technologies, Spyke Security, Surveillance Support, Traka Nederland, VideoGuard en Wiek de Laat Beveiliging. Tijdens de beurs vinden alle dagen tientallen lezingen plaats.

SALTO Systems presenteert op stand D2 in hal 1 onder andere SVN-Flex, SALTO SPACE 6.0 en de nieuwe functionaliteiten van het innovatieve SALTO KS, het cloud-gebaseerde toegangscontrolesysteem aan Nederland.

Bij Spyke Security (stand J1) staan oplossingen centraal voor beveiliging en gebouwbeheer. Samen met partners Eagle Eye Networks, Brivo en Mobile Track wordt een totaaloplossing geboden.

Bij VideoGuard (stand J8) kunnen bezoekers kennismaken met Genetec Security Center en de integratie van camera’s van Bosch en Pelco. Security Center is een volledig geïntegreerd beveiligingsplatform dat drie belangrijke beveiligingstoepassingen (videobewaking, toegangscontrole en nummerplaatherkenning) combineert in slechts één enkele oplossing. Ook aanwezig is SLAT, dat onder andere voedingen levert voor veiligheid, beveiliging, gebouwcomfort, stedelijke veiligheid, industriële automatisering en applicaties voor informatiesystemen.

ASSA ABLOY Nederland (stand E1) toont de nieuwste toegangscontroleoplossingen van onder andere CLIQ, Aperio en SMARTair. Omdat duurzaamheid een steeds belangrijker speerpunt wordt binnen de waardeketen van ASSA ABLOY, staan de groene toegangsoplossingen centraal op de stand.

Dorma Kaba Nederland (stand C34) laat de nieuwste oplossingen zien voor de vakgebieden toegangscontrole, beveiligingssystemen en sluitwerk. Tot het aanbod horen deurdrangers, antipaniek sloten en automatische deuren, toegangscontrolesystemen, cilinders en hotelsloten.

Saval toont op stand C16 de fluorvrije Bioclass F3 schuimblussers. Daarnaast krijgen bezoekers informatie over producten en diensten die helpen om tijdens de eerste vijftien minuten bij het uitbreken van een noodsituatie snel en effectief te kunnen handelen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →