SERIS Security neemt activiteiten en medewerkers STiPT Beveiliging over

SERIS Security heeft per direct de activiteiten en medewerkers van STiPT Beveiliging uit Rotterdam overgenomen.

Aad de Vries, algemeen directeur SERIS Security: “Omdat de huidige omvang van STiPT Beveiliging kwetsbaar is op het gebied van continuïteit en omdat de surveillanceactiviteiten geen core business zijn van de vorige eigenaren van STiPT Beveiliging, is besloten op zoek te gaan naar een betrouwbare en kwalitatieve overnamepartner met aandacht voor haar opdrachtgevers en medewerkers en reeds sterk vertegenwoordigd in het Rijnmondgebied. In SERIS heeft STiPT Beveiliging deze partner gevonden.”

Volgens SERIS is de overname een logische stap in de ambitie om de marktpositie te versterken in het Rijmondgebied. Aad de Vries: “Door middel van de overname van drie surveillance routes, negen medewerkers en een groot aantal klanten zijn wij in staat om onze huidige en toekomstige opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn. De surveillanceroutes van STiPT Beveiliging worden deels geïntegreerd in de huidige routes van SERIS. Daarnaast worden routes toegevoegd. Dit biedt ons de mogelijkheid om ons dekkingsgebied te vergroten en de routes nog efficiënter in te delen. De overname resulteert in een kwalitatieve dienstverlening met de kortst mogelijke responsetijden in het Rijnmondgebied.”

De naam STiPT Beveiliging blijft voorlopig bestaan. Daarnaast worden alle bestaande contractuele afspraken met opdrachtgevers en medewerkers gerespecteerd. In de toekomst worden de logo’s op de surveillanceauto’s en de uniformen van de surveillanten vervangen door het SERIS-logo.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →