MY AVS ALARM app uitgebreid met videoverificatie

Nieuw bij JHS Nederland is EWEB Video, een IP interface waarmee videoverificatie is te integreren voor visuele controle van inbraakmeldingen van alarmsystemen. EWEB Video is compatibel met de volledige AVS range (XTREAM, CAPTURE en RAPTOR) en gebruikers kunnen acht camera’s beheren via het ONVIF (S) protocol.

EWEB Video slaat de beelden voor en na iedere gebeurtenis op voor elke camera in combinatie met één of meerdere alarmzones en plaatst de beelden in de AVS Cloud. Via de app MY AVS ALARM ontvangt de eindgebruiker een volledige pushmelding van de videolink met de opnames op een smartphone, waarop de beelden kunnen worden bekeken en opgeslagen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →