Freedor-Pro draadloze vrijloopdeurdranger bij Astec

Astec introduceert de Freedor-Pro draadloze vrijloopdeurdranger. Deze deurdranger zorgt ervoor dat een deur zonder noemenswaardige weerstand kan worden bediend en in elke willekeurige stand kan worden opengezet. Er is geen kracht nodig om de weerstand van de deurdranger te overbruggen.

In geval van een brandalarm stuurt de Zender-Pro draadloos de deurdranger aan, waarna de deur sluit en verspreiding van rook en brand wordt voorkomen. De Zender-Pro wordt aangestuurd middels een potentiaalvrij verbreekcontact vanuit de brandmeldcentrale. De Zender-Pro is voorzien van een netvoeding met back-up batterij, maar kan desgewenst ook vanuit de brandmeldcentrale worden gevoed.

De Freedor-Pro kan op links- en rechtsdraaiende deuren geplaatst worden, zowel trekkend als duwend. De Zender-Pro kan eventueel worden gecombineerd met de Dorgard-Pro.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →