Carrier verder als onafhankelijk en beursgenoteerd bedrijf na afscheiding van UTC

Carrier Global Corporation gaat na de afscheiding van United Technologies Corporation nu definitief verder als onafhankelijk en beursgenoteerd bedrijf. Begin deze maand is de aandelenhandel van start gegaan op de New York Stock Exchange met het symbool ‘CARR’.

De voornaamste bedrijfsactiviteiten van Carrier zijn gericht op het ontwikkelen van innovatieve en hoogwaardige producten voor onder andere (brand)beveiligingssystemen, verwarming, ventilatie en air conditioning (HVAC) en koelsystemen. Het bedrijf telt wereldwijd 53.000 werknemers en is actief in meer dan 160 landen. Carrier heeft een ruim assortiment op het gebied van onder meer branddetectie en blussystemen, toegangscontrole, videobewaking en inbraakbeveiliging.

Als onafhankelijk bedrijf zal Carrier nog meer nadruk kunnen leggen op de eigen operationele prioriteiten en strategieën om de marktpositie verder te versterken en groei te realiseren door uitbreiding van het assortiment en het bedienen van nieuwe markten in nog meer landen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →