IDIS DirectCount helpt bij naleven sociale afstand

IDIS DirectCount helpt bedrijven te voldoen aan de richtlijnen voor sociale afstand en bezettingsbeperkingen, door mensen anoniem te tellen bij het binnenkomen en verlaten van een gebouw. DirectCount zorgt ervoor dat klanten, bezoekers en medewerkers de ruimte krijgen die ze nodig hebben en zo veilig mogelijk worden gehouden.

Functies omvatten onder andere een zeer nauwkeurige live data bezettingsgraad, visuele waarschuwingen met instelbare bezettingsgraad limieten, snel en eenvoudig zelf te installeren en geschikt voor gebouwen van alle formaten met enkele, meerdere en/of brede in- en uitgangen. Het systeem heeft een optie voor het uitsluiten van personeel in tellingen, zodat alleen het aantal klanten wordt geteld.

DirectCount levert live bezettingsgraad data met visuele waarschuwingen zodra limieten worden bereikt of overschreden. Als een opzichzelfstaande oplossing, werkt DirectCount onafhankelijk van bestaande IT netwerken. Bovendien biedt het een nauwkeurigheid van wel 99 procent, zelfs bij fel zonlicht en totale duisternis.

Realtime bezettingsgraad data bewijst ook na de sociale afstand maatregelen zijn waarde. Zo laat de data zien wanneer het druk of juist rustig is, welke ruimtes bezet of vrij zijn. Dit kan gebruikt worden om gebouwen en personeel efficiënter in te zetten.

Bovendien beschermt IDIS DirectCount de privacy en anonimiteit van personen. De anonieme sensortechnologie vereist geen camera’s of video om correct te werken. Geavanceerde functies kunnen de bezettingsgraad data nog nauwkeuriger maken door personeel uit te sluiten in de bezettingstelling.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →