SmartSD distributeur video management systemen Network Optix

SmartSD is vanaf juni leverancier van Network Optix, wereldwijd één van de belangrijkste spelers op het gebied van multibrand Video Management Systemen. Het startpunt van Network Optix was het idee dat er een betere manier moest zijn om IP-camera’s te ontdekken, te bekijken en te beheren.

Dagelijks ontdekken integratoren en installateurs het grote gebruikersgemak van de software. Slechts vier licenties omvatten het hele platform. Network Optix staat voor eenvoud in software, eenvoud in installatie met slechts één server en één client module, eenvoud van indienststelling, dankzij de compacte modules en eenvoud in gebruik, dankzij de flexibele gebruikersinterface.

SMA aanbieden hoeft niet bij Network Optix. Software en licenties krijgen levenslang gratis updates. Per camera geldt een vaste prijs, ongeacht de grootte van de installatie. Bovendien biedt Network Optix de allerbeste functionaliteit: integratie van failover, eigen dewarping voor alle type fisheye camera’s, automatische en flexibele dubbele streaming naar clients en Nx Witness Mobile en het eenvoudig koppelen van servers via Nx Cloud zijn maar een greep uit de standaard functionaliteiten van deze intelligente VMS.

James Cox, EMEA Manager van Network Optix: “Het voelt goed om SmartSD aan boord te hebben en de uitbreiding van Nx Witness in Europa voort te zetten. SmartSD zal ons helpen het snel groeiende aantal Nx Witness gebruikers te bereiken, te ondersteunen en van dienst te zijn met hun goed opgeleide en gemotiveerde team. We zijn enthousiast over de toekomst van onze samenwerkig.”

Piet Verstraete, Product Manager bij SmartSD: “We zijn erg blij samen te kunnen werken met Network Optix. Het Nx Witness-platform biedt ongekende flexibiliteit ten opzicht van andere, meer complexe VMS-systemen en zal ons toelaten verder te groeien in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Dankzij ons uitgebreide Sales en Support team kunnen wij Network Optix als partner in de hele regio meerwaarde bieden door onze rechtstreekse en klantgerichte aanpak.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →