Het belang van standaardisatie voor beveiligingstechnologie

Camera’s, netwerk videorecorders en video management software van verschillende fabrikanten zijn niet altijd als vanzelfsprekend toe te passen binnen één videobewakingssysteem. Om daar verandering in te brengen, publiceert ONVIF al tien jaar verschillende profielen. Installateurs en eindgebruikers kunnen erop vertrouwen dat producten die voldoen aan een bepaald profiel probleemloos naast en met elkaar zullen werken. Het nieuwste profiel is Profiel M voor videoanalytics, dat vorig jaar werd gepubliceerd.

DIT IS EEN PREMIUM ARTIKEL
Wil je alle artikelen kunnen lezen? Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle premium artikelen. Neem een digitaal abonnement of log in.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →