Nieuwe Full-color Smart Dual Illuminators camera’s van Dahua Technology

De nieuwe Full-color Smart Dual Illuminators camera’s van Dahua Technology beschikken over zowel warm als infrarood licht met drie extra lichtstanden voor heldere en levendige kleuren beelden, ook ’s nachts en op donkere locaties.

“Criminaliteit vindt dikwijls plaats in het donker. Bewakingscamera’s moeten daarom ook ’s avonds en ’s nachts in staat zijn kleuren beelden vast te leggen voor onderzoek en als bewijsmateriaal. Daarvoor is warm licht noodzakelijk, maar het constant gebruik daarvan kan storend zijn voor de omgeving. Met de Full-color Smart Dual Illuminators camera’s hebben gebruikers het beste van twee werelden”, aldus Eaden Xie, IP Camera Product Director bij Dahua Technology.

Door nauwkeurige detectie met Deep Learning algoritmes kunnen de camera’s schakelen tussen de IR mode (infrarood) op momenten dat er geen dreiging wordt gedetecteerd en de Full-color mode zodra een mogelijk risico is waargenomen. Gebruikers kunnen full-color beelden vastleggen zonder bij te dragen aan lichtvervuiling. De verlichting kan ook via de DMSS app worden aangepast met slechts een klik. Gebruikers kunnen op afstand videobeelden bekijken en alarmen ontvangen.

Dankzij de Deep Learning algoritmes ondersteunen de Full-color Smart Dual Illuminators camera’s toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) zoals SMD Plus (bewegingsdetectie), terreinbeveiliging en Quick Search, waardoor gebruikers zich beter kunnen richten op daadwerkelijke dreigingen. De Smart Codec technologie draagt bij aan een lagere opslagcapaciteit.

De nieuwe camera’s zijn geschikt voor toepassingen waarbij full-color videobeelden zijn vereist, zonder het constant gebruik van warm licht. Voorbeelden zijn woningen, winkels, scholen, ziekenhuizen en parken. De camera’s kunnen ook binnen worden gebruikt, zoals in hallen met onvoldoende verlichting of parkeergarages.

In de toekomst worden de Dahua Smart Dual Illuminators IP-camera’s voorzien van Illumination by Schedule. Met deze functie kunnen verschillende verlichtingsmodes worden ingesteld op basis van tijdstippen en periodes.

Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →