SmartSD presenteert QTech detectoren van Inim

Inim heeft met QTech een nieuwe serie bedrade en draadloze detectoren ontwikkeld. De productlijn met bewegingsdetectoren voor binnen voor alarmsystemen wordt gekenmerkt door zeer nauwkeurige en betrouwbare inbraakdetectie door het gecombineerde gebruik van infrarood- en Microwave technologie.

Zeer nauwkeurige digitale analyse in combinatie met ‘plug-in weerstanden’ en een eenvoudige programmering maken de QTech detectoren bij uitstek geschikt om te voldoen aan de verschillende beveiligingsbehoeften van inbraakbeveiliging in huizen en bedrijven. Van vrijwel alle modellen zijn bekabelde en draadloze versies beschikbaar.

De productlijn van QTech omvat naast volumetrische detectoren ook gordijndetectoren voor de beveiliging van poorten of toegangspunten, zoals deuren en ramen. In de Pet Immune-versie zijn de detectoren immuun voor de beweging van huisdieren tot 25 kilogram en een hoogte van 50 centimeter.

Alle apparaten in de QTech-productlijn zijn gecertificeerd voor graad 2 of graad 3.

Klik hier voor meer informatie bij distributeur SmartSD.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →