Elegante en krachtige EFLEX kabelovergang van Sewosy

De kabelovergang EFLEX van Sewosy biedt naast zijn oorspronkelijke functie, de transmissie van stroom, nog vele andere voordelen. Het design met het unieke diamanttextuur van de kapjes wordt gecombineerd met de kracht van het roestvrijstalen veer.

In de verpakking zit een slim sjabloon met verschillende afstandsconfiguraties voor een eenvoudige montage. Schroefhulzen geleiden het boren van de bevestigingsgaten en het aandraaien van de schroeven, terwijl de kabels in de kappen worden ontzien.

EFLEX1 biedt een hoge veiligheid. De veer, die volledig voorgemonteerd wordt geleverd, wordt stevig in de vierkante doppen gehouden door een systeem van uittrekweerstanden. De vier Torx bevestigingsschroeven in elke kap verhogen de sterkte van de uitrusting.

Twee voorgeboorde gaten aan de boven- en zijkant van de kappen komen overeen met de ingangen voor de EFLEX-G1 draagrail, die discreet is. Voor de afwerking zijn de afdekhoes EFLEX-M1, hoeksteun EFLEX-L1 en afdekkap EFLEX-C1 leverbaar bij distributeur SmartSD.

Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →