Nieuwe Chubbsafes DuoForce G3 biedt bescherming tegen inbraak en brand

De nieuwe robuuste Chubbsafes DuoForce G3 van Nauta biedt een gecombineerde bescherming tegen inbraak (Grade III) en brand (60 minuten). De kluis is gecertificeerd door het ECB-S en voldoet daarmee aan de hoge Europese normen.

De kluis heeft een ECB-S gecertificeerde inbraakwerendheid volgens EN 1143-1 Grade III met een verzekerde waarde van 45.000 euro aan contant geld en 90.000 euro aan kostbaarheden. Tevens biedt de kluis ECB-S gecertificeerde brandwerendheid volgens NT FIRE 017 – 60 paper (60 minuten voor papier).

De DuoForce G3 kluizen worden standaard uitgevoerd met een EN 1300 gecertificeerd dubbelbaard klavierslot met twee sleutels of een EN 1300 gecertificeerd elektronisch slot (inclusief batterijen).

De kluizenserie wordt in Doetinchem geproduceerd volgens de strengste kwaliteits-, arbo- en milieunormen. Het productieproces in Nederland zorgt voor een efficiëntere, kortere en betere toeleveringsketen voor klanten in Europa. Daarnaast is de fabriek ISO-gecertificeerd door DEKRA.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →