Nieuwe versie Wisenet Wave VMS van Hanwha Techwin beschikbaar

De nieuwe versie 5.0 van de Wisenet Wave video management software van Hanwha Techwin is sinds kort beschikbaar. De volledige release is vooral gericht op cyberbeveiliging, verbeterde bruikbaarheid van bestaande functies en meer beheermogelijkheden.

De nieuwe versie van de VMS ondersteunt twee-factorenauthenticatie (2FA), biedt geavanceerde zoekfuncties naar objecten en metadata-gestuurde opnames en audiotoewijzing. Bestaande gebruikers kunnen in het systeem naar het menu ‘System Administration/Updates’ navigeren om deze update gratis te installeren.

Met het Wisenet Wave platform kunnen gebruikers op IP-gebaseerde surveillance oplossingen realiseren. Installaties kunnen met de Wave VMS worden afgestemd op elk type project, bruikbaar voor iedereen en op elk apparaat. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →