IFSEC start pan-Europese beveiligingsbeurs in RAI Amsterdam

De eerste editie van IFSEC Europe vindt plaats van 2 tot en met 4 oktober 2023 in RAI Amsterdam. De nieuwe pan-Europese vakbeurs voor beveiligingsprofessionals vult de internationale editie van IFSEC aan, die jaarlijks wordt gehouden in Londen.

IFSEC Europe wordt volgens beursorganisatie Informa een platform waar bezoekers de nieuwste technologie kunnen zien en beleven op het gebied van beveiliging en brandveiligheid. “IFSEC Europe is een aanvulling op IFSEC International in Londen, dat het belangrijkste evenement van IFSEC zal blijven. Het wordt een waardevolle ontmoetingsplek voor de Europese beveiligingsbranche en wordt een nieuw toegangspunt tot de Europese markt voor bestaande exposanten van IFSEC International”, zegt Gerry Dunphy, Event Director van IFSEC International.

“Amsterdam is centraal gelegen en goed bereikbaar, een ideale locatie voor een pan-Europees beveiligingsevenement. We zijn verheugd om eindelijk onze nieuwe beurs te kunnen aankondigen in deze dynamische en bruisende stad.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →