Inbrekers op bedrijventerrein op heterdaad betrapt in Tilburg

Bij een transportbedrijf aan de Castorstraat in Tilburg zijn zaterdagavond twee inbrekers op heterdaad betrapt. Toegesnelde agenten hielden op het terrein een 19-jarige man uit Eindhoven en een 27-jarige man uit Heeze aan. Beiden zitten vast voor onderzoek.

Het duo werd rond 22.30 uur waargenomen door het beveiligingssysteem van het bedrijf. Direct werd de politie ingeschakeld. Toen de agenten het terrein opliepen, zagen zij meteen een persoon die daar niet thuishoorde. De 19-jarige man kon worden aangehouden.

Voor de zoektocht naar de andere man werd de politiehond ingezet. Die begon te blaffen bij een trailer. Hieronder had de man zich verscholen. Hij koos eieren voor zijn geld en gaf zich over voordat de hond werd losgelaten. Deze 27-jarige werd eveneens aangehouden. Beiden zitten vast voor verder onderzoek. De mannen hadden inbrekersgereedschap bij zich. Dit is in beslag genomen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →