35 appartementen ontruimd na brand in parkeergarage onder wooncomplex Den Haag

Tientallen woningen in Den Haag zijn in de nacht van donderdag op vrijdag ontruimd vanwege een brand in de parkeergarage van het appartementencomplex. De bewoners van 35 woningen werden opgevangen in een bus.

Omroep West meldt dat de brand rond 02.30 uur ’s nachts ontstond en drie kwartier later was geblust. Drie auto’s gingen verloren en drie woningen zijn tijdelijk onbewoonbaar verklaard. De meeste bewoners konden vrijdag wel terugkeren in hun woningen.

Kettingzaag

Van zeven woningen is de voordeur door de brandweer met een kettingzaag geforceerd om te controleren of er nog mensen binnen waren. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →