Nieuwe Smart IP telefoon van 2N bij SmartSD

2N introduceert de nieuwe Smart IP telefoon D7A met meerdere communicatie-opties. Het apparaat heeft een 7 inch touchscherm en biedt drie verschillende opties voor communicatie en toegang.

Het eerste is het gebruik van de standaard telefoonfunctie: receptionisten kunnen oproepen beantwoorden en bellen. De tweede optie is bellen via apps als Skype of Zoom, die met Android OS op een telefoon zijn te installeren. De derde optie is het beantwoorden van oproepen van de intercom bij de voordeur en onmiddellijk de deur openen. Dit is mogelijk zonder extensiecodes te hoeven invoeren. De receptioniste hoeft alleen maar op een virtuele knop op het display van de telefoon te drukken om de deur te openen.

Gebruikers zullen ook het praktische videovoorbeeld van de intercomcamera waarderen die verschijnt zodra de telefoon begint te rinkelen. Optioneel kan een 5 MP (USB-)camera toegevoegd worden om toepassingen met bidirectionele video, zoals mogelijk is met de 2N IP Style intercom, in te vullen. Hierbij kan de persoon die buiten aanbelt aan de intercom ook live de persoon binnen aan de receptie zien. Er kunnen tot 16 SIP-accounts ingesteld worden en de unit kan gevoed worden door zowel PoE als laagspanning.

Verder is er een externe knoppen-extendermodule beschikbaar die tot 60 snelle belknoppen toevoegt en is er een optionele muurbeugel beschikbaar. Bluetooth 4.2 voorziet in de communicatie met een optionele Bluetooth Handset, generieke Bluetooth-headset en gekoppelde mobiele toestellen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →