IDIS presenteert drie nieuwe cameramodellen

IDIS heeft drie nieuwe cameramodellen gepresenteerd. Het gaat om een Full HD vandaalbestendige IR bulletcamera en twee Full HD Covert Modular Camera’s.

De Full HD Vandaalbestendige IR bulletcamera DC-E4216WRX-A heeft een Fixed-focal lens (f=2.8mm) en beschikt over onder andere Smart Failover en True WDR. Ook voldoet de camera aan de NDAA richtlijn van de Amerikaanse overheid.

De Full HD Covert Modular Camera DC-V4212XJ-2.4 is voorzien van een Fixed-focal Board Type lens (f=2.4mm), Smart Failover, tweeweg audio, alarm in- en uitgang en True WDR. De DC-V4212XJ-4.3 heeft dezelfde eigenschappen, maar beschikt over een Fixed-focal Sharp-cone lens (f=4.3mm).

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →