Nieuwe Full HD vandaalbestendige domecamera en recorders van IDIS

De Full HD vandaalbestendige IR domecamera DC-D4216WRX-A van IDIS levert heldere beelden met een resolutie van 1080 pixels, is eenvoudig te installeren met DirectIP NVR en heeft een IK10/IP67 klasse behuizing.

De camera beschikt over een vaste focale lens (f=2.8mm), Micro SD/SDHC/SDXC, alarm in- en uitgang, True Wide Dynamic Range (WDR), Smart Failover en een IR LED (infrarood) tot een afstand van 30 meter. Het 3-assige mechanisch ontwerp helpt bij een gemakkelijke installatie. De camera ondersteunt ONVIF en voldoet aan de Amerikaanse NDAA richtlijn.

IDIS presenteert ook twee nieuwe recorders. De DR-6500 serie biedt 8, 16 en 32-kanaals modellen DirectIP H.265 4K recorders. De NDAA Compliance recorders ondersteunen een totale binnenkomende doorvoer van 370Mbps en tot 960ips UHD real-time opname, UHD weergave en hebben een ingebouwde 8 of 16-kanaals PoE Switch. De 16 en 32-kanaals modellen zijn binnenkort beschikbaar.

De TR-2500 serie biedt 4, 8 en 16-kanaals DirectCX H.265 recorders die Multi Standaard Analoge camera’s ondersteunen, tot 240ips Full HD opname en tot 5 megapixels resolutie. De NDAA Compliance recorders hebben een HDMI uitgang voor UHD weergave en bieden Full HD weergave met HDMI en VGA uitgang.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →